Cytat

2022. december 7., szerda

helyzetjelentés; és winter is here!


Heyho drágáim!

Tudom, tudom, nagyon régen jelentkeztem új bejegyzéssel, de mentségemre szolgáljon, hogy eléggé legfoglalt a pedagógus portfólióm elkészítése, ugyanis most fogok Pedagógus I.-be minősülni. Nagyon sok mindent kellett csinálnom, feltöltenem, így is az óvodai gyakorlati naplómmal, olyan szinten elvagyok maradva, hogy fáj belegondolni is. Ráadásul mindez, ha nem elég, romlott is a szemem a rengeteg gépelt dokumentumnak köszönhetően. Yay.  Anyway, most nem ezért írok. 

Először is: Boldog adventi készülődést mindenkinek! Boldog Mikulást mindenkinek! 💖🎅 Remélem, mindenki hangolódik már a karácsonyra (én tutira). Remélem, még 2023 előtt tudok hozni 1 vagy legalább 2 novellát a blogra, de nem szeretnék semmit ígérgetni, mert bármi közbejöhet. Jelenleg is tüszős mandulagyulladással fekszek itthon, ma már épp, hogy jobban érzem magam, így két pihenés és lázcsillapító között gondoltam pötyögök nektek gyors egy bejegyzést. Rövidebb helyzetjelentést hoztam nektek... a címben már elhintettem egy készülő novellával kapcsolatos dolgot. 
"WINTER IS HERE"
Na, vajon ki mondta ezt? Nem én. Vagy melyik sorozatból származik? Úgy ám, Trónok harca! A műhely menüpont alatt (igen, közben egy ilyen is kialakult az oldalon, hihetetlen mi?) már beharangoztam egy Jon/Sansa novellát, ami készülőben van. Mindezek mellett még +2 Jonsa novellával készülök, bár az egyik jobbára Petyr Baelish és Sansa körül fog forogni (nem párosítás). Ehhez volt egy ihletem is, amit szeretnék veletek megosztani:
Régóta nagy kedvenc párosom Jon és Sansa, aztán most, hogy a párommal újranéztük az összes nyolc évadot, megint előjött a Jonsa mániám, így hát, fogtam magam aztán ihletet gyűjtöttem és kedvet kaptam ahhoz, hogy írjak velük egy-két novellát. Szeretném itt is kijelenteni: nem vérfertőzés, tekintve, hogy nem testvérek, csak rokonok (jó ez se jobb, de ne felejtsük el a Lannisterek esetét, és a Targaryenek is volt, hogy egymással házasodtak, rokon is meg édestestvér is. besides, Dany meg Jon nagynénje, ami szerintem rosszabb... naaaaaaaaaaa mindegy! nem mentegetem magam). 

Szóval összegezve:
  • Készülőben van 1 Jon/Sansa novella, amely remélhetőleg hamarosan befejezett lesz (100% kész)
  • Jön még 2 Jon/Sansa novella, mert nem bírok magammal, bár az egyik Petyr/Sansa jobbára.
  • És még mindig írok Draco/Hermione novellát, ahol possessive/obsessive/dark!Draco az alany... igen, I need to go to therapy. BUT ANYWAY.
Remélhetőleg hamarosan jövök velük! Addig is mindenkit puszilok, vigyázzatok magatokra! Mert az éj sötét és tele van iszonyattal. 💗😜


2 megjegyzés:

  1. Annyira aktívizáltad magad, hogy kapkodom a fejem a bejegyzéseidnél! :D Jó látni, hogy megosztod velünk a készülő dolgokat, mert így még jobban fenntudod tartani az érdeklődést. Baelish és Sansa? Na hát kíváncsi leszek mit hozol ebből ki. 😏 Draco és Hermione novellád mikorra várható? Azokban te vagy a legjobb, ahogy olvasni szoktam fanficek körében.

    Várom őket nagyon és itt leszek ha kész lesznek!! :)))

    Mads

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát nagyon szépen köszönöm a kommentedet itt is! :)x
      A Kisujj és Sansa féle novella nem párosítás lesz, ott egy teljesen más irányba fog mindkettő helyet kapni. Leginkább az is Jonsa, de mégsem.. majd meglátjátok, ha megírom. :D
      Draco és Hermione egyelőre pihenőn van, jelenleg nincs ötletem hogyan kellene folytatnom, ihlet hiány miatt félbemaradt sajnos. :(
      Ohhhh, nagyon - nagyon szépen köszönöm! Jól esik ezt olvasni! ❤️❤️

      Törlés

© Agata | WS
x x x x x x x.