Cytat

műhely

 


Mivel sokszor elszoktam tűnni, aztán hirtelen megjelenek, ezért gondoltam létrehozok egy műhely menüt, hogy lássátok, mik is várhatóak a blogon a közeljövőben. 

jelenleg írás vagy tervezés alatt lévő projektek:

FRISSÍTVE: 23.03.26.


01. dark!draco/hermione novella | hp fandom 
haladás: 20%

Tönkre akarja tenni. Megtörni, a földre taszítani. Szinte már sóvárog. A vérét akarja folyni látni, megkóstolni. Birtokolni, irányítani akarja. 

Draco megszállottan sóvárog. Hermione pedig érzi, hogy valami megváltozott.... és nem jó irányba. 

figyelmeztetések: kínzás, blood-kink, dark!Draco, obsession, possessive behavior, draco malfoy is his own warning (hehe). 02. dark!rey/kylo ren novella | sw fandom
haladás: 35%

Rey sötétségére fókuszáló novella, ahol bizony a drága jedi/roncsvadász leányzó megismerkedik a sötétségével, és még talán szabadjára is engedi azt. nyilván, Kylo is benne lesz, mert hát ki más ronthatná meg a lányt?

figyelmeztetések: kínzás, dark themes, obsession, ooc!Rey. 

03. rey/kylo novella | sw fandom 
haladás: 0% 

Kylo, mint nyomozó... Rey, mint egy átlagos, kávéfüggő lány.. cuki, igaz? akkor fűszerezzük meg ezt egy gyilkossággal.. aztán nem minden az, ami látszik. teljesen AU sztori, prompt alapján született. 


04. tom denem/hermione novella | hp fandom
haladás: 5%, még csiszolom, amit eddig megírtam nem tetszik. 

igen, teljesen jól olvassátok, Tom Denem, mint fiatal Voldemort, igen... nagyon sok Tomione ficen vagyok túl, imádom őket (time travel, au ficek jobbára).. aztán megihlettek egy teljesen AU novellára, meglátjuk mi lesz belőle... 


05. Up In Flames II. rész | jon/sansa | got fandom
haladás: 30% 

Sansa gondolataival foglalkozó novella, ahol a lány rádöbben, hogy amit érez Jon iránt, az nem testvéri szeretet... AU sztori, mondanám, hogy incest, de nem az, mert nem rokonok.  2. része hamarosan érkezik.

06. petyr/jon/sansa | got fandom
haladás: 0%

Baelish látja azt, amit más nem. Látja, azokat a pillantásokat, amit Deres Úrnője és Királya egymás irányába küld. És azok után, ahogy Jon reagált a kriptában? Igen, Petyr nagyon is jól tudta, kik viselkednek úgy. A féltékeny férfiak, hiszen Ő maga is az volt. 

figyelmeztetések: half-sibling incest

2 megjegyzés:

 1. Yessssss, egy műhely menüpont * - *
  Nem vagyok Tomione rajongó, lévén, hogy nem is értem, hogy sikerült összerakni a párost, de ha jól meg tudják magyarázni, azt nagyon adom, úgyhogy jöhet :3
  Jon/Sansa meg azért, mert nagyon rég olvastam már GOT fandomban :( nem is értem miért...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, végre rátudtam magamat venni, hogy készítsek egy ilyen menüpontot, miután a korábbi eltűnt az újrakódolásnál. :D
   Ne kérdezd, én se értem a mai napig, hogyan tudtam bekerülni a Tomione shipperek közé, de.. Dramione shipperek között általában 50%-60% Tomione shipper is.. legalábbis én a Facebookos csoportokban, tumblrön ezt tapasztalom + tiktokon is. :) Én nagyon imádom, guilty please ship basically.
   Jonsa a szívem egyik csücske, mai napig sír értük a szívem... megihlettek, szóval meglátjuk mi lesz belőle. :D Én még sose írtam GOT fandomban, de szeretném megpróbálni, ezért is vettem rá magam a Jonsa novellára. :)

   Törlés

© Agata | WS
x x x x x x x.