Cytat

műhely

Valami készülőben van, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy elvesztem a ködben.

Utolsó frissítés dátuma: 2024.02.22
(történet címek folyamatban vannak!)Draco megszállottan sóvárog, Hermione pedig érzi, hogy valami megváltozott...és nem jó irányba. Figyelmeztetések: bloodkink, kínzás, ooc!Draco, Draco Malfoy is his own warning (hehe), megszállottság.
Hermione ajánlatot kap. Draco pedig egy lehetőséget. Figyelmeztetések: AU, Voldemort nyer, ooc!Hermione, dark!Draco, és egyelőre ennyi.  
Hermione Grangernek rögtön felkelti az érdeklődését az új Sötét Varázslatok Kivédése tanár, Tom Denem professzor. Ami egy egyszerű rajongásnak indul, csakhamar megszállottsággá alakul át. Figyelmeztetések: ooc!karakterek, dark!Hermione, AU.
Baelish látja azt, amit más nem. Látja, azokat a pillantásokat, amit Deres Úrnője és Királya egymás irányába küld. És azok után, ahogy Jon reagált a kriptában? Igen, Petyr nagyon is jól tudta, kik viselkednek úgy. A féltékeny férfiak, hiszen Ő maga is az volt. Figyelmeztetések: love triangle, half-sibling incest (mert szeretek veszélyes vizekre evezni)
Rey sötétségére fókuszáló novella, ahol a fiatal lány még jobban megismeri és felfedezi a benne rejlő sötétséget. Figyelmeztetések: kínzás, dark themes, ooc!Rey, megszállottság.    

Emme

2 megjegyzés:

 1. Yessssss, egy műhely menüpont * - *
  Nem vagyok Tomione rajongó, lévén, hogy nem is értem, hogy sikerült összerakni a párost, de ha jól meg tudják magyarázni, azt nagyon adom, úgyhogy jöhet :3
  Jon/Sansa meg azért, mert nagyon rég olvastam már GOT fandomban :( nem is értem miért...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, végre rátudtam magamat venni, hogy készítsek egy ilyen menüpontot, miután a korábbi eltűnt az újrakódolásnál. :D
   Ne kérdezd, én se értem a mai napig, hogyan tudtam bekerülni a Tomione shipperek közé, de.. Dramione shipperek között általában 50%-60% Tomione shipper is.. legalábbis én a Facebookos csoportokban, tumblrön ezt tapasztalom + tiktokon is. :) Én nagyon imádom, guilty please ship basically.
   Jonsa a szívem egyik csücske, mai napig sír értük a szívem... megihlettek, szóval meglátjuk mi lesz belőle. :D Én még sose írtam GOT fandomban, de szeretném megpróbálni, ezért is vettem rá magam a Jonsa novellára. :)

   Törlés

© Agata | WS
x x x x x x x.